the making of... Klassieke Muziekpaniek!
Sponsorconcert
zaterdag 23 november
20:30

Een concert waar Rik speelt, vertelt en verleidt. Waar u luistert, leert en lacht. Want Rik  geeft (op zijn geheel eigen, onnavolgbare wijze) een inkijkje in de creatie van Klassieke Muziekpaniek!.  Welke composities, liedteksten en ideeën het al dan niet gehaald hebben en waarom. Deze avond is een interessante en vrolijke opwarmer voor de voorstelling in de kerstvakantie op 2,3,4 en 5 januari 2020. Tegelijkertijd helpt u Klassieke Muziekpaniek! mogelijk te maken.

Vorig jaar in de kerstvakantie  is maar liefst 8 keer de alom geprezen familievoorstelling Klassieke  Muziekpaniek! gespeeld.  Vanwege het enorme succes gaat de voorstelling in herhaling.  Omdat subsidie dit jaar niet mogelijk bleek en we de ‘Thor’- kwaliteit natuurlijk graag willen behouden heeft de Stichting Vrienden van Cultuurschip Thor deze unieke crowdfunding actie bedacht, een sponsorconcert om meer middelen te genereren om in elk geval de acteurs en de gast-muzikanten met een passende gage te kunnen belonen.

Voor elk van de volgende vier sponsor-opties is (om technische redenen) een afzonderlijke online kaartverkoop opgezet:

  • € 25,- (inclusief een consumptiebon) U BEVINDT ZICH NU HIER!
  • € 50,- (inclusief twee consumptiebonnen)
  • € 75,- (inclusief een Uurtje Cultuurtje Kadobon en een consumptiebon )
  • € 100,- (inclusief een 30 min. pianoles van Rik op Cultuurschip Thor)

Wilt u op een andere manier meedoen met deze extra actie? Maak dan een bedrag over op NL15 RABO 030 273 4457 tnv Stichting Vrienden van Cultuurschip Thor ovv sponsoring Klassieke Muziekpaniek!