Improvisatiepiano ('s)
Uurtje Cultuur
zaterdag 18 december

Let op: verplaatst van de avond naar de middag!

In dit ‘Uurtje Cultuur’ neemt de fenomenale pianist Bert van den Brink wederom plaats achter de Yamaha C5 vleugel om zijn onnavolgbare improvisatiekunst ten gehore te brengen. De vorige optredens op Thor waren altijd een feest en dat zal nu zeker weer het geval zijn, want Bert is goed in vorm!

Speels, humoristisch, ontroerend en virtuoos, in een bonte aaneenschakeling van stijlen creëert Bert zijn eigen universum. Welke kant het op zal gaan is niet zeker, maar een week voor Kerst kunnen Kerstimprovisaties natuurlijk niet ontbreken… compleet met puntige verbale introducties en anekdotes.

Gastheer Rik Elings zal Bert uitdagen en stimuleren om een nòg beter beentje voor te zetten. Wellicht ontstaat er een interessante muzikale interactie tussen de twee meesterimprovisators. Er wordt voor de gelegenheid een akoestische piano toegevoegd op het podium…

Een ‘Uurtje Cultuur’, met inbegrepen kopje koffie of thee vooraf, voor maximaal 18 bezoekers. Geen pauze, wel (indien mogelijk) een gezellige nazit! Voorlopig is nog een coronatoegangsbewijs vereist.