concert apart kopen!Drie gangen diner
Bistro de KwaakConcert apart kopen!
zondag 17 december

Een nieuw Pelserkade Decemberinitiatief: dit is dubbel goed nieuws voor liefhebbers van mooi Kerstrepertoire èn lekker eten!

Voorafgaand aan het concert ‘Carte Blanche For Christmas’  kunt u genieten van een overheerlijk sfeervol drie gangen diner bij ons naastgelegen schip Bistro de Kwaak. Een betere manier om in de stemming te komen is er niet, want eten in het scheepsruim van De Kwaak staat in het teken van verrassende en pure gerechten die vaak net even anders zijn dan normaal. Met passie bereid en met aandacht geserveerd. Wij bieden u samen met onze buren een exclusieve avond Pelserkade-kwaliteit die u niet snel zult vergeten…

Hoe werkt het?

Koop nu via onze website uw diner-toegangsbewijs (dit staat los van concertkaartje) voor slechts € 26,50 en zorg dat u rond 18.15 uur aan boord van Bistro de Kwaak gaat. Onze buren zorgen er voor dat u op tijd klaar bent en rustig kunt overstappen naar Cultuurschip Thor om daar een mooi plekje te zoeken voor het concert.

U betaalt uw drankjes op beide schepen afzonderlijk zelf.

Deze dineraanbieding is enerzijds gelimiteerd (vol is vol) maar geldt anderzijds alleen bij voldoende aanmeldingen. Mocht het minimumaantal onverhoopt niet gehaald worden dan krijgt u van ons uw volledige aankoopbedrag terug.

Menu à € 26,50 per persoon

Voor

Garnalenbisque met calvados & zeekraal

Vegetarisch alternatief: paddenstoelbouillon met shittake & omelet (vooraf per email aangeven!*)

Hoofd

Coq au vin Kippendij op het bot gegaard in wijnsaus, met bijpassend garnituur

Vegetarisch alternatief: Marokkaanse groente stoof met pompoen, zoete aardappel & geitenkaas (vooraf per email aangeven!*)

Na

Gevulde appel met cranberry’s en kaneelijs

*In verband met de voorbereidingen wil de Chefkok van Bistro de Kwaak graag weten hoeveel mensen de vegetarische alternatieven kiezen. Kiest u voor vegetarisch meldt dat dan in een email aan info@cultuurschipthor.nl