ArtEZ finals

maandag 1 juli

Mondharmonicaspeler Gerben Schenk koos ervoor om zijn eindexamen op het Cultuurschip te laten plaatsvinden. Lees hieronder zijn verhaal:

Een muzikale reis op de chromatische mondharmonica, grootgemaakt door Toots Thielemans en Stevie Wonder. Nu vertolkt door Gerben Schenk, die zijn eigen melancholische en melodische sound gaat presenteren in een sfeervol, layed-back programma op Cultuurschip Thor. Laat je een goed glas wijn inschenken, sluit de ogen en laat je al dobberend op de Zwolse grachten meenemen op wereldreis. Van Zuid-Amerikaans tot klassiek, van zelfgeschreven popwerk tot een flirt met enkele jazz-stijlen; Gerben zal de door hem zo geliefde muzikale breedte laten zien die hem kenmerkt, ondersteund door een uitstekende band in samenwerking met enkele gastmuzikanten. Kortom: een unieke avond op een unieke locatie, waar je absoluut geen spijt van zult krijgen!

Het concert begint om 18:30, inloop vanaf 18:00. Dit is een concert zonder pauze van +/- 45 minuten. N.B. Voor dit concert geldt geen ArtEZ korting