Christmas Classics en meer moois
Extra Concert
vrijdag 22 december

Let op: dubbel goed nieuws voor liefhebbers van mooi gezongen Kerstrepertoire èn lekker eten! Voorafgaand aan dit concert kunt u genieten van een overheerlijk sfeervol drie gangen diner bij ons naastgelegen schip Bistro de Kwaak. Lees meer in de afzonderlijke dineraanbieding op deze website

Cultuurschip Thor zet een mooie traditie voort, Mr. Humphrey Campbell komt ook dit jaar naar Zwolle om op het sfeervolle schip een keur aan Kerstklassiekers te gaan performen. Rik Elings neemt zoals gebruikelijk de begeleiding voor zijn rekening en zal ook op de piano improviseren over bekende Kerstthema’s.

Dat de heren wel raad weten met het Kerstrepertoire van bijvoorbeeld Nat King Cole en Frank Sinatra is genoegzaam bekend, maar om een overkill aan Christmas songs te voorkomen zal er ook ander repertoire worden vertolkt en worden misschien zelfs verzoekjes uit het publiek gehonoreerd. De sfeer is los en ontspannen maar bezoekers van vorige edities weten dat het muzikale niveau als altijd erg hoog is. Wees er snel bij want de vorige edities waren snel uitverkocht.

Aarzel niet en nodig vrienden en familie uit voor een compleet verzorgd avondje ‘Christmas aan de Pelserkade’. Een betere manier om in de juiste kerststemming te komen is er niet!