Klassiek piano
Uurtje Cultuur
donderdag 9 september

Een vernieuwd concept: een ‘Uurtje Cultuur’, met inbegrepen kopje koffie of thee vooraf, voor 25 bezoekers. Geen pauze, wel een gezellige naZIT! Voorlopig is nog een coronatoegangsbewijs* vereist.

Ida Pelliccioli is een Italiaans-Kroatische pianiste die opgroeide in Frankrijk. Haar multiculturele achtergrond zie je dikwijls terug in haar repertoirekeuze.  Ze is geïnteresseerd in eigentijdse muziek en werkt regelmatig samen met jonge componisten.

Ida werd geboren in Bergamo, Italië. Ze studeerde aan de Nice Conservatoire de Région en de École Normale de Musique de Paris. Tijdens haar studies werd Ida Pelliccioli beloond met diverse beurzen, waaronder de Zygmunt Zaleski Foundation en de Fondation Albert Roussel.

Het eerste concert :

“Introspections”

Jean Sibelius – Six Impromptus, Op. 5

Brahms/Busoni – “Herzlich tut mich verlangen” from 11 Chorale Prelude, No. 10, Op. 122
Busoni – Fantasia nach J.S. Bach, BV 253
Janacek – In the mists
Rachmaninov – Elegie, Op.3 No.1 from “Morceaux de fantaisie”

 • Coronatoegangsbewijs
  Zolang de coronarichtlijnen van kracht zijn werken we bij onze concerten voor alle bezoekers èn alle artiesten met een coronatoegangsbewijs
  Daarmee maken we het mogelijk om af te zien van ‘de anderhalve meter’ en 25 gasten toe te laten.
  U heeft dus voor uw bezoek bij ons een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maakt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs òf een bewijs dat u hersteld bent van corona. Kijk op www.coronacheck.nl hoe u een QR-code aanmaakt.
  1. Koop bij ons via de website een ticket voor het concert, zoals u gewend bent. Bij binnenkomst hoeft u alleen het reserveringsnummer en uw naam te noemen
  2. Laat uw QR-code bij binnenkomst scannen, via de Coronacheck-app op uw telefoon of geprint op papier.