MusicalSoul
Extra Concert
zondag 19 augustus

Attentie: EXTRA ZOMERCONCERT Internationale Musicalster op Cultuurschip Thor!

Cultuurschip Thor is er in geslaagd om de in Duitsland woonachtige musicalster Nyassa Alberta voor een eenmalig optreden naar Nederland te halen.
De talentvolle Surinaams/Nederlandse artieste heeft de afgelopen 10 jaar na een stormachtig debuut een gedegen carrière opgebouwd in de Duitse musicalscene.
Nyassa schitterde in musicals als The Lion King, Sister Act, Hair, Jesus Christ Superstar, Aida en meest recent the Bodyguard.

Via een toevallige ontmoeting en een spontaan voorstel van Rik om samen als Duo een concert te geven op Cultuurschip Thor reageerde de sympathieke Nyassa direct enthousiast.
Ze zullen samen highlights brengen uit genoemde musicals en Nyassa zal de avond aan elkaar praten met interessante ‘inside information’.
Een heerlijke mogelijkheid om in de rustige zomerperiode een mooi –ingelast- concert mee te maken met een prachtige soulvolle musicalster!

Wegens overweldigende belangstelling hebben we er in overleg nog een middagconcert aan vast geplakt! Een iets kortere versie, zonder pauze, maar wel met inbegrepen koffie en thee vooraf!

www.nyassaalberta.com