opera/operette met een twist

zondag 5 mei

Vier Bevrijdingsdag dit jaar eens anders! Ontsnap op 5 mei aan de drukte van de stad en dompel uzelf onder in de serene schoonheid van de natuur bij Havezate den Alerdinck. Gelegen op slechts een steenworp afstand van Zwolle, biedt deze prachtige locatie de perfecte ambiance om de vrijheid te vieren.

In een unieke samenwerking tussen ‘kasteelheer’ Wouter Koning en ‘kapitein’ Rik Elings van Cultuurschip Thor, presenteren wij u een betoverende middag met de voorstelling “Opera Highlights”. Pianist Rik Elings, samen met tenor Eric Milton en sopraan Clara de Vries, heeft een toegankelijke en boeiende show ontwikkeld die zelfs de meest kritische operaliefhebbers zal verrassen. Beleef hoe geliefde operaklassiekers een fris en nieuw jasje krijgen en op een aanstekelijke manier tot leven komen. Zelfs zij die beweren niet van opera te houden, zullen zich laten meeslepen en spontaan meezingen met de onsterfelijke melodieën.

Het evenement vindt plaats in het sfeervolle Koetshuis van de Havezate, een locatie met een prachtige Yamaha-vleugel en een unieke akoestiek die bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring. Voordat het concert begint, kunt u genieten van een wandeling in de omliggende natuur, waarmee u de essentie van vrijheid en vrede op deze historische dag ervaart.

Mis deze kans niet om Bevrijdingsdag op een unieke en muzikale manier te vieren. Het concert begint om 16.00 uur en de entree is slechts €22,50. Reserveer uw plek nu en wees onderdeel van een onvergetelijke Bevrijdingsdag!

Let op: dit concert vindt dus niet plaats op Cultuurschip Thor, maar bij Havezate den Alerdinck!