StarrJazzdiner & StarrJazzconcert
Pelserkade Arrangement
zaterdag 20 januari

WEGENS ZIEKTE VAN BOELO KLAT UITGESTELD…

Voorafgaand aan het StarrJazzconcert ‘Lost in Berlin’ van Klatwerk3 kunt u genieten van een overheerlijk StarrJazzmenu* bij ons naastgelegen schip Bistro de Kwaak. Eten in het scheepsruim van De Kwaak staat in het teken van verrassende en pure gerechten die vaak net even anders zijn dan normaal. Met passie bereid en met aandacht geserveerd. Wij bieden u samen met onze buren een exclusieve avond Pelserkade-kwaliteit die u niet snel zult vergeten…

Hoe werkt het?

Koop nu via onze website uw Pelserkade Arrangement: Diner èn Concert voor een totaalprijs van slechts € 34,50 en zorg dat u rond 18.30 uur aan boord van Bistro de Kwaak gaat. Onze buren zorgen er voor dat u op tijd klaar bent en rustig kunt overstappen naar Cultuurschip Thor om daar een mooi plekje te zoeken voor het concert.

U betaalt uw drankjes op beide schepen afzonderlijk zelf.

Dit Pelserkade Arrangement is enerzijds gelimiteerd (vol is vol) maar geldt anderzijds alleen bij voldoende aanmeldingen. Mocht het minimumaantal voor het diner onverhoopt niet gehaald worden dan krijgt u van ons het volledige aankoopbedrag voor het StarrJazzmenu (€ 19,50) terug.

* StarrJazz Menu:

  • Klassiek Franse Boeuf Bourgignon (runderstoof) met ambachtelijke broodsoorten en diverse huisgemaakte kruidenboters  (of kies voor de vega variant: Marrokaanse stoof met zoete aardappel, zachte geitenkaas en medjoul dadels)
  • Dessert: Gevuld appeltje uit de oven met heerlijk kaneelijs en huisgemaakte witte chocolade-caramelsaus

In verband met de voorbereidingen willen de koks van Bistro de Kwaak graag weten hoeveel mensen voor de vegetarische variant kiezen. Kiest u voor vegetarisch meldt dat dan in een email aan info@cultuurschipthor.nl

ArtEZ Conservatoriumstudenten hebben altijd al 50% korting op de concerten van Cultuurschip Thor. Ter kennismaking biedt Bistro de Kwaak deze studenten ook 50% korting op het StarrJazzdiner. (gegevens invullen bij reservering)