Jazz Trio
Uurtje Cultuur
zondag 31 oktober
  1. Een volgend ‘Uurtje Cultuur’, met inbegrepen kopje koffie of thee vooraf, voor maximaal 35 bezoekers. Geen pauze, wel een gezellige nazit! Voorlopig is nog een coronatoegangsbewijs┬ávereist.

Sanna van Vliet is gezegend met een heerlijke jazzy stem, speelt voortreffelijk piano en schrijft ook nog eens haar eigen melodieuze songs. Haar spectaculaire scats zijn een lust voor het oor en maken menig jazzsolist jaloers.

Sanna studeerde in Den Haag bij de eigenzinnige en geniale Frans Elsen. Evenals Thor-gastheer Rik Elings leerde ze van deze veeleisende jazzdocent de kneepjes van het vak. Het AHK (Conservatorium Van Amsterdam) was er als de kippen bij om bij om dit unieke multitalent als jazzdocente in te lijven.

Sanna maakte met haar Trio genaamd ‘Something About Sanna’ de op Spotify te beluisteren CD ‘Music For President’. We kijken er naar uit om Sanna met haar bassist/medeschrijver Sven Schuster en drummer Joost Kesselaar op ons schip te ontvangen. Wil je meer weten over het verschijnsel ‘Scat’ dan is dit de uitgelezen mogelijkheid. Een heerlijk zondagmiddag jazz concert op het intieme podium van Cultuurschip Thor.