the making of... Klassieke Muziekpaniek!
Sponsorconcert
zaterdag 23 november

Dit hebben we nog niet eerder gedaan: een sponsorconcert organiseren om inkomsten te genereren voor artiesten… maar in het geval van Klassieke Muziekpaniek! is nou eenmaal alles anders…

Dit wordt een informeel concert waar Rik speelt, vertelt en vragen beantwoordt. Waar u luistert, leert en lacht. Want Rik  geeft (op zijn geheel eigen, onnavolgbare en onvoorspelbare wijze) een inkijkje in de creatie van Klassieke Muziekpaniek! Hoe komen verhaal, arrangementen en liedteksten tot stand? Hoe werkt de geest van een neurotisch creatief hink-stap-sprong brein? Welke composities, liedteksten en ideeën hebben het al dan niet gehaald en waarom (niet). Deze avond is een interessante en vrolijke terugblik èn opwarmer voor de voorstelling in de kerstvakantie op 2,3,4 en 5 januari 2020. U heeft een leuke zaterdagavond en tegelijkertijd helpt u Klassieke Muziekpaniek! op een goede manier mogelijk te maken.

Vorig jaar in de kerstvakantie  is maar liefst 8 keer de alom geprezen familievoorstelling Klassieke  Muziekpaniek! gespeeld.  Vanwege het enorme succes gaat de voorstelling in herhaling in een doorontwikkelde versie. Omdat subsidie dit jaar niet mogelijk bleek en we de ‘Thor’- kwaliteit natuurlijk graag willen behouden heeft de Stichting Vrienden van Cultuurschip Thor deze unieke crowdfunding actie bedacht, een sponsorconcert om meer middelen te genereren om in elk geval de acteurs en de gast-muzikanten met een passende gage te kunnen belonen.

Voor elk van de volgende vier sponsor-opties is (om technische redenen) een afzonderlijke online kaartverkoop opgezet:

  • € 25,- (inclusief een consumptiebon)
  • € 50,- (inclusief twee consumptiebonnen)
  • € 75,- (inclusief een Uurtje Cultuurtje Kadobon en een consumptiebon )
  • € 100,- (inclusief een 30 min. pianoles van Rik op Cultuurschip Thor) U BEVINDT ZICH NU HIER!

Wilt u op een andere manier meedoen met deze extra actie? Maak dan een bedrag over op NL15 RABO 030 273 4457 tnv Stichting Vrienden van Cultuurschip Thor ovv sponsoring Klassieke Muziekpaniek!