Klassiek
Extra Concert
zondag 17 december

Let op: dubbel goed nieuws voor liefhebbers van mooi klassiek Kerstrepertoire èn lekker eten! Voorafgaand aan dit concert kunt u genieten van een overheerlijk sfeervol drie gangen diner bij ons naastgelegen schip Bistro de Kwaak. Lees meer in de afzonderlijke diner aanbieding op deze website

Steven Faber is niet bepaald een doorsnee kerst-pianist. Als doorgewinterd klassiek musicus wil hij in dit concert graag eens een ander kerstverhaal laten horen. Steven nodigt de bekende muzikale professionals Heleen Koele en Frans Jurjaanz uit die een bijdrage zullen leveren aan ‘het andere kerstgevoel’.

Carte blanche of wildcard?

In dit concert geen beroemd kerstrepertoire maar een schildering van het midwinterseizoen door prachtige stukken over sparrenbomen, sneeuw, klokgelui, herders en natuurlijk vrede op aarde.

Op het programma staat veel Franse muziek (Claude Debussy, Maurice Ravel, Francis Poulenc) maar er zijn ook onverwachte kijkjes in de kerststal door Samuel Barber, Franz Schubert en de in Nederland onbekende Hongaarse (film)componist János Gyulai Gaál.

Met Heleen Koele – sopraan en Frans Jurjaanz – klarinet

Aarzel niet en nodig vrienden en familie uit voor een compleet verzorgd avondje ‘Christmas aan de Pelserkade’. Een betere manier om in de juiste kerststemming te komen is er niet!