Close Harmony
Uurtje Cultuurtje
zondag 10 mei

Op zondag 10 mei verzorgen de zeven energieke zangeressen van de Female vocalgroup La Clique een speciaal moederdagconcert in het Uurtje Cultuurtje. La Clique over moeders: ‘Moeders zijn bijzondere wezens; ze weten alles maar twijfelen altijd of ze het wel goed hebben gedaan. Je wilt niet op ze lijken maar hoort jezelf af en toe praten alsof je haar gereïncarneerde versie bent’.  Het repertoire is speciaal uitgezocht en samengesteld voor moeders, maar natuurlijk zijn vaders, buren en broertjes ook van harte welkom.

La CliQue  bestaat uit de zangeressen Lotte Ballijns, Carmen Hovestad, Mayke Kraaijvanger,  Yuna Linde, Annemarijn Mutsaerts, Lisi de Schepper en Laurien Zijlstra en pianiste Marie Louise Mutsaerts. De groep staat bekend om haar harmonieuze samenklank, solistische zangkwaliteiten, theatraliteit  en verfijnde uitstraling; een amicale en muzikale kliek die nummers van verschillende genres naar haar eigen hand zet. In het zeer gevarieerde moederdagconcert zullen zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers klinken, van gevoelige balads tot energieke uptempo’s, van bekende klassiekers tot eigentijdse melodieën.

La Clique verzorgt op zondag 10 mei maar liefst 3x een Uurtje Cultuurtje. De concerten van 12.00 uur en 15.00 uur zijn reeds uitverkocht, er is een extra concert om 20.00 uur.