Happy Hour Mini Concert
vrijdag 12 mei

Happy Hour Mini Concert 

Speciaal en alleen voor Vrienden van Cultuurschip Thor

Een gezellig samenzijn met als hoogtepunt een Mini Concert!

Het Mini Concert zal verzorgd worden door Velvet Vibes, met speciaal voor deze gelegenheid Rik Elings achter de vleugel.

Zangeres Veerle Verschuren, gitarist Milo Groenhuizen en percussionist René Veninga vormen samen de band Velvet Vibes. Drie conservatorium geschoolde muzikanten die met veel overgave en enthousiasme muziek maken. Met hun relaxte, akoestische versies van bekende hits in een easy-listening jasje zorgen ze gegarandeerd voor sfeer en gezelligheid. Zwoele klanken van de zangeres, prachtige gitaar harmonieën, bijpassende ritmes en meerstemmige zang…: dat belooft een heerlijk ontspannen happy hour gevoel!

Deze besloten bijeenkomst is bedoeld voor geregistreerde Vrienden van Cultuurschip Thor.  Wilt u Vriend worden? Neem dan contact op met de stichting of kom naar dit Happy Hour en wordt ter plekke Vriend!

http://www.vriendenvancultuurschipthor.nl/vriend-worden/

Het Happy Hour begint om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Het bestuur van de Stichting Vrienden van Cultuurschip Thor zorgt voor een kleine versnapering, de drankjes zijn voor eigen rekening.