Happy Hour Mini Concert
vrijdag 17 november

Happy Hour Mini Concert 

Speciaal en alleen voor Vrienden van Cultuurschip Thor: een gezellig samenzijn met als hoogtepunt een Mini Concert!

Het Mini Concert zal deze keer verzorgd worden door ‘Viktor & Grace’

Viktor Koning en Grace van Dorsten zijn beide afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium als klassiek gitarist. Als Singer-songwriterduo ‘Viktor & Grace’ timmeren de twee gepassioneerde musici de laatste tijd behoorlijk aan de weg.

Hun eigen songs ademen sfeer en ingehouden passie, hun stemmen mixen wonderschoon en hun gitaarspel is van een hoog niveau. Naast het componeren en uitvoeren van origineel materiaal covert het muzikale tweetal ook graag songs van o.a. Bob Dylon, Paul McCartney en Simon & Garfunkel. Hun klassieke opleiding stelt ze in staat om een optreden te larderen met klassieke instrumentale uitstapjes.

In dit miniconcertje speciaal voor de Vrienden van Cultuurschip Thor zullen ook gastheer Rik Elings en bestuurslid/saxofonist Geert van Dijk hun bescheiden muzikale bijdrage leveren…

Deze besloten bijeenkomst is bedoeld voor geregistreerde Vrienden van Cultuurschip Thor.  Wilt u Vriend worden? Neem dan contact op met de stichting of kom naar dit Happy Hour en wordt ter plekke Vriend!

http://www.vriendenvancultuurschipthor.nl/vriend-worden/

Het Happy Hour begint om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Het bestuur van de Stichting Vrienden van Cultuurschip Thor zorgt voor een kleine versnapering, de drankjes zijn voor eigen rekening.